Telefoon

+31(0)70-770 9009

Email

Stuur ons een bericht >

Zorg aanvragen

Over ons

Uw wijkverpleging voor Haaglanden

Bij 24 Uurs Wijkzorg staan we klaar om u en uw dierbaren te ondersteunen op uw zorgreis. Onze toegewijde professionals zetten zich in voor kwaliteitszorg, met respect voor uw wensen en behoeften. We geloven in maatwerk, waarbij de regie over uw zorg in uw handen ligt. Onze missie is om u te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden voor ons, en we behandelen iedereen met dezelfde zorg en aandacht. Kies 24 Uurs Wijkzorg als uw partner in zorg, en ervaar de ondersteuning die u verdient.

Onze missie & visie

Bij 24 uurs wijkzorg staat de patiënt centraal, en dat merk je aan alles wat we doen.

Onze missie

Samen streven naar een betekenisvol leven.

Lees meer

Ieder mens is uniek. We vinden dan ook dat iedere cliënt recht heeft op persoonsgerichte zorg of ondersteuning, met oprechte aandacht voor zijn of haar welbevinden. Wij vinden het belangrijk dat mensen een betekenisvol leven kunnen blijven leiden. Dat mensen een doel hebben in het leven. Dat mensen invloed hebben op het eigen leven en omgeving. En daar een gevoel van eigenwaarde aan ontlenen. Hierbij is preventief handelen, kwaliteit, oplossen en innoveren kenmerken van onze aanpak. Het leveren van zorg, zoals jij die zelf ook zou willen ontvangen!

Onze visie

Zorg die het verschil maakt.

Lees meer

Vanuit de visie op zorg zetten onze deskundigen zich in om de zelfredzaamheid van mensen versterken. Uiteindelijk wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen in eigen vertrouwde omgeving en 24 uurs wijkzorg wil daaraan bijdragen. Het bieden van directe zorg en ondersteuning is daar een mogelijkheid voor, maar ook het welbevinden van onze klanten staat bij ons centraal. Dat betekent dat wij altijd vragen wat u belangrijk vindt in uw leven, waar u energie van krijgt. Hoe de zorg of ondersteuning wordt georganiseerd, is daardoor maatwerk: afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw wensen en mogelijkheden.​

Veel gestelde vragen

Bij 24 uurs wijkzorg staat de patiënt centraal, en dat merk je aan alles wat we doen.

Wat voor zorgdiensten biedt 24 Uurs Wijkzorg aan?

24 Uurs Wijkzorg biedt een breed scala aan zorgdiensten aan huis, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, terminale zorg en ondersteuning bij het aanvragen van zorgindicaties.

Hoe wordt de zorg afgestemd op mijn persoonlijke behoeften?

Onze ervaren wijkverpleegkundigen voeren een zorgindicatieaanvraag uit en herindiceren uw zorgplan regelmatig. Op die manier wordt de zorg afgestemd op uw veranderende behoeften.

Biedt 24 Uurs Wijkzorg ook zorg aan terminale patiënten?

Ja, wij bieden empathische ondersteuning en zorg aan terminale patiënten en hun dierbaren in deze moeilijke tijden.

Biedt 24 Uurs Wijkzorg ook nachtzorg aan?

Ja, wij bieden 24 uurs Wijkzorg, inclusief nachtzorg. We begrijpen dat zorgbehoeften geen klok hebben, en ons team staat dag en nacht klaar om de zorg te bieden die u nodig heeft.

Zijn jullie zorgprofessionals gecertificeerd en geschoold?

Ja, al onze zorgprofessionals zijn gecertificeerd en goed geschoold in hun vakgebied. Ze voldoen aan de hoogste normen van zorgverlening en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

WTZI
Vilans
Sbb
Caren
Nedap
KlachtenportaalZorg
ZorgDomein
Ons
Zorgkaart