Telefoon

+31(0)70-770 9009

Email

Stuur ons een bericht >

Zorg aanvragen

Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke Verzorging op Maat

Onze persoonlijke verzorgingsdienst omvat een breed scala aan ondersteuning bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Dit omvat essentiële taken zoals hulp bij aankleden, ondersteuning bij wassen en douchen, en assistentie bij toiletbezoeken. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij deze dagelijkse activiteiten, met respect voor uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Wij begrijpen dat persoonlijke verzorging een belangrijk aspect is van uw dagelijks leven, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft om comfortabel en zelfverzekerd te zijn.

Veel gestelde vragen over Persoonlijke Verzorging

Bij 24 uurs wijkzorg staat de patiënt centraal, en dat merk je aan alles wat we doen.

Wat houdt persoonlijke verzorging precies in?

Onze persoonlijke verzorgingsdienst omvat ondersteuning bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals aankleden, wassen, douchen en toiletgang. We staan klaar om u te helpen bij deze dagelijkse taken, zodat u comfortabel en zelfstandig kunt blijven leven.

Hoe wordt mijn persoonlijke verzorgingsplan opgesteld?

Bij de start van onze dienstverlening zal een van onze zorgprofessionals een grondige evaluatie uitvoeren om uw specifieke behoeften te begrijpen. Op basis daarvan wordt een persoonlijk verzorgingsplan opgesteld dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Zijn de zorgverleners gekwalificeerd en betrouwbaar?

Ja, al onze zorgverleners zijn hoogopgeleide professionals met de benodigde ervaring en kwalificaties. Bovendien worden ze zorgvuldig gescreend en zijn ze betrouwbaar. We streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden.

Heeft u vragen of interesse?