Telefoon

+31(0)70-770 9009

Email

Stuur ons een bericht >

Zorg aanvragen

Palliatieve en Terminale zorg

Palliatieve en Terminale Zorg met Empathie

Onze palliatieve en terminale zorg is doordrenkt met empathie en medeleven, omdat we begrijpen dat deze fase van het leven buitengewoon gevoelig is. Wij streven ernaar om de kwaliteit van leven voor onze cliënten comfortabel te houden en bieden ondersteuning aan hun dierbaren. Palliatieve terminale zorg wordt verleend wanneer dit volgens de behandelend arts nodig is, en blijft beschikbaar tot het moment van overlijden. We zijn er om te zorgen dat deze tijd zo vredig en zorgzaam mogelijk is voor u en uw dierbaren.

Veel gestelde vragen over Palliatieve en Terminale zorg

Bij 24 uurs wijkzorg staat de patiënt centraal, en dat merk je aan alles wat we doen.

Wat is het verschil tussen palliatieve en terminale zorg?

Palliatieve zorg richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor cliënten met een levensbedreigende aandoening, zonder te streven naar genezing. Terminale zorg wordt verleend wanneer de cliënt een levensverwachting van maximaal drie maanden heeft en is bedoeld om comfortabel te blijven tot het moment van overlijden.

Hoe wordt besloten wanneer palliatieve terminale zorg nodig is?

De behandelend arts bepaalt wanneer palliatieve terminale zorg noodzakelijk is op basis van de gezondheidstoestand van de cliënt en de verwachte levensverwachting.

Bieden jullie ook ondersteuning aan de familie van de cliënt?

Ja, naast het bieden van zorg aan de cliënt, bieden we ook emotionele en praktische ondersteuning aan de familie en dierbaren om hen te helpen tijdens deze uitdagende periode.

Heeft u vragen of interesse?